Verzamel kwalitatieve backlinks met Artikelo

Het verzamelen van kwalitatieve backlinks is misschien wel één van de meest gehate taken onder online marketeers. Toch is het een zeer belangrijke taak die niet over het hoofd mag worden gezien. Een website mag immers nog zo kwalitatief zijn, wanneer ze niet kan rekenen op een bepaalde hoeveelheid aan backlinks zal je kunnen vaststellen dat ze wellicht nooit de beste posities in de zoekresultaten zal weten te veroveren. Merk jij op dat het voor jouw websites ook niet eenvoudig is om de nodige backlinks te verzamelen en ben je daarvoor op zoek naar een interessante en efficiënte oplossing? Dan zal je kunnen vaststellen dat de dienst Artikelo je daar zeker bij kan helpen.

Wat is Artikelo precies?

Artikelo is een dienst die het mogelijk maakt om jouw artikelen te publiceren op verschillende websites die deel uitmaken van het netwerk. Op haar website is een overzicht terug te vinden van allemaal websites waar je een artikel op kan publiceren. Het grote aanbod aan websites zorgt ervoor dat er altijd één of meerdere domeinen in terug te vinden zijn die relevant zijn aan het onderwerp van jouw website. Dat is belangrijk. Vroeger was het zo dat elke backlink naar je website werd aanzien als een positieve stem. Tegenwoordig is dat niet langer het geval. Alleen waardevolle, relevante backlinks zijn dan ook nog echt interessant voor het backlinkprofiel van je website.

Heb je vastgesteld dat er één of mogelijks zelfs meerdere websites deel uitmaken van het Artikelo netwerk die voor jou interessant zijn om een artikel op te plaatsen? Dan zal je, je in eerste instantie bij het platform moeten aanmelden. Van zodra je dat hebt gedaan kan je credits kopen waarna je vervolgens met die credits kan betalen voor de artikelen en aldus ook de backlinks die je gaat plaatsen. Hoeveel credits je moet betalen is afhankelijk van de plaats waar je jouw artikel wil publiceren. Ook dit wordt meteen duidelijk gemaakt in het overzicht dat op Artikelo staat.

Op welke voordelen kan je rekenen bij Artikelo?

Zoals eerder reeds aangehaald is het zo dat het verzamelen van backlinks voor veel online ondernemers een doorn in het oog is. Dit niet in het minst omdat dit ongelofelijk veel tijd in beslag neemt. Gelukkig kan een dienst als Artikelo voor jou de perfecte oplossing betekenen. Enkele voordelen waar je in ieder geval op kan rekenen zijn de volgende:

  • Het artikel kan worden geplaatst op een (relevante) website naar keuze;
  • Het artikel dat je publiceert blijft permanent op de website aanwezig;
  • Je ontvangt direct bezoekers via het gepubliceerde artikel;
  • De backlinks zijn kwalitatief en leveren een meerwaarde voor je backlinkprofiel;

Bovenstaande voordelen zijn natuurlijk al best aardig, maar er is meer. Niet alleen is het verzamelen van backlinks namelijk zeer tijdrovend, daarnaast kunnen er ook nog eens verrassend hoge kosten aan verbonden zijn. Ook op dit vlak biedt Artikelo een interessante meerwaarde.

Voordelig kwalitatieve backlinks verzamelen

Op de website van Artikelo zijn verschillende pakketjes met credits terug te vinden. Wanneer je even deze verschillende pakketten van naderbij gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat er bij afname van een groter pakket met credits kan worden gerekend op een steeds scherper wordende prijs. Echter, zelfs wanneer je gewoon kiest voor het standaard pakket van 1 credit zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor al een zeer mooie linkplaatsing kan bemachtigen. Dit maakt duidelijk dat Artikelo niet alleen een kwalitatieve, maar bovendien ook een zeer betaalbare service is voor mensen die op zoek zijn naar interessante backlinks voor hun website(s). Ben jij dus met andere woorden nog op zoek naar een manier om nieuwe backlinks te verkrijgen? Dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met de mogelijkheden die Artikelo voor jou in petto heeft.