Op zoek naar een nieuwe cv-ketel?

Al meer dan 30 jaar zijn de cv-ketels van Nefit een van de meest populaire in Nederland, met miljoenen verkochte units. Met hun expertise en vooruitstrevende oplossingen op het gebied van hoog rendement is een Nefit cv-ketel altijd de juiste keuze. De energiezuinige Hr-ketel is zo’n 30 jaar geleden door het Nederlandse bedrijf uitgevonden. Sindsdien loopt Nefit voorop op het gebied van verwarming en warm water. Kwaliteit, ervaring, betrouwbaarheid, zuinigheid, comfort en intelligentie zijn de zes termen die door het bedrijf worden gebruikt om een Nefit te definiëren. Bovendien zijn de gebruikers en installateurs van Nefit verzekerd van volledige zekerheid.

De energiezuinige cv-ketels van Nefit

Nefit is ’s werelds toonaangevende fabrikant van energiezuinige cv-ketels. De Hr-ketels van Nefit staan bekend om hun lange levensduur, laag energieverbruik en stille werking. Nefit staat synoniem voor veiligheid en biedt betrouwbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warm water en energievoorziening. Met een Nefit cv-ketel heb je het nooit meer koud.

Nefit cv-ketel kopen

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Er zijn meerdere series en modellen op de markt, waardoor er voor ieder huishouden wel een geschikte Nefit cv-ketel is. Bent u op zoek naar een Nefit HR ketel die niet al te groot is? Ga dan voor een Proline ketel. Deze ketel heeft geen open zijruimte nodig en is zo licht dat hij bijna overal kan worden gemonteerd, ook op dunne wanden zoals gipsplaat. De ketels van de Trendline HR serie hebben een slim design. De nieuwe High Speed warmtewisselaar is geconstrueerd met behulp van lasprocessen in de ruimtevaart. Deze techniek vergroot de precies en verbetert hierdoor de productkwaliteit. Doordat alle Nefit Hr-ketels op een lage temperatuur werken, hebben ze een rendement van minimaal 90%.

Waarom een Nefit cv-ketel kopen?

        Jaarlijkse besparing van honderden euro’s

        Gebruikt de meest up-to-date HR-technologie

        is aanpasbaar aan verschillende gassoorten

        Warmtepompen zijn eenvoudig te installeren