Dit zijn de 5 badkamertrends van 2022

Het lijkt wel of iedereen aan het verbouwen is in 2022! Tenminste, als je de juiste vakmensen kunt vinden. Kom jij tot rust in retro stijl of ga je liever voor ton sur ton? Maar vergeet ook niet dat een moderne badkamer beschikt over het allernieuwste sanitair. Met deze badkamertrends van 2022 tover je ook jouw badkamer om in je favoriete wellness center!

Maak van je eigen badkamer een wellness centrum

Wellness in huis

Ga je graag een dagje weg met de meiden of met je man om lekker te ontspannen in een wellness centrum? Dat hoeft nu niet meer! Tover jouw badkamer om tot een heus wellness centrum met een regendouche en een luxe ligbad. Natuurlijk kun je ook een sauna aan jouw paleisje toevoegen!

De Arabische badkamer: terug van weggeweest!

De Arabische stijl is weer helemaal terug van weggeweest

De badkamer uit duizend en een nacht is zowel mysterieus als romantisch. Met zijn mosaic tegeltjes straalt deze badkamer een en al luxe uit! Deze badkamer valt sinds kort weer onder de laatste badkamertrends!

Badkamer trend: ligbad is een must dit jaar!

Het ligbad is een must voor iedereen!

Jarenlang was een strakke badkamer met een (regen)douche de norm. Maar die tijd is voorbij! De moderne man of vrouw laat zich na een dag hard werken graag in een ligbad zakken. Het ligbad is dan ook sinds kort weer onderdeel van de laatste badkamertrends! Kies je voor een modern of voor een klassiek ligbad?

Modern sanitair is de nieuwste badkamertrend

Bij een moderne badkamer hoort natuurlijk ook trendy sanitair! Vooral met kranen (denk aan staande badkranen) of moderne kranen voor wasbakken kun je het verschil maken. Voor wie op zoek is naar het allermodernste sanitair is er een gun metal kraan. Deze kleur is niet meer weg te denken uit de badkamer van 2022!